Webinfo.fi - suomalainen hakukone

 
  


 Etusivu: Yrityksiltä yrityksille >

  
Asianajajat ja lakipalvelut 
Kilvet, opasteet ja tarrat 
Kokoustilat, kongressit ja juhlapalvelut 
Konttorikoneet ja konttoritarvikkeet 
Koulutus 
Kuljetuspalvelut ja huolintapalvelut 
Käännöspalvelut ja tulkkauspalvelut 
Liikelahjat 
Maahantuonti 
Mainostoimistot ja mediatoimistot 
Markkinatutkimus 
Messut ja yritystapahtumat 
Muut palvelut ja tuotteet 
Painopalvelut ja kopiointipalvelut 
Patenttitoimistot 
Perintäpalvelut 
Rahoitus 
Siivouspalvelut ja puhdistuspalvelut 
Suoramarkkinointi ja telemarkkinointi 
Tilitoimistot ja tilintarkastus 
Toimistokalusteet ja myymäläkalusteet 
Toimitilat 
Videotuotanto ja audiotuotanto 
Yrittäjyys 
Yrityskonsultointi 

                                   
Jannika Enegren Ab logo Jannika Enegren Ab Jannika Enegren Ab tarjoaa juristipalvelut erikoisalanaan perheasiat, esimerkiksi avioerot, huoltajuusriidat, avioehdot ja perintöoikeus. Helsinkiläinen juristin taitaa myös rikosasiat, kuluttajasuojaongelmat ja muut riita-asiat, joihin saat Jannika Enegren AB:sta asiantuntevat oikeuspalvelut Helsingissä.
 

VP-Euroref Oy logo VP-Euroref Oy VP-Euroref Oy on kylmäurakoitsija, jolta hoituu kylmäkonehuolto Etelä-Suomessa. Ilmaläömpöpumput, jäähdytyslaitteet ja kylmäaltaat kuuluvat osaamisalueeseen, merkkeinä esimerkiksi Sanyo ja Hitachi ovat tuttuja.
 

Graafinen Kunnossapito Grönkvist & Co Graafinen Kunnossapito Grönkvist & Co maahantuo mustesuihkut, paperiporanterät ja kolaattorit Helsingissä. Varaosamyynti ja huoltopalvelut kuuluvat toimenkuvaan.
 

Grafitarvike Grönkvist Oy logo Grafitarvike Grönkvist Oy Grafitarvike Grönkvist Oy on graafisen alan yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat nitomapäät, stiftarit, paperiporat ja imukupit. Helsingissä sijaitseva yritys tarjoaa Becker -alipainepumput, Busch -jälkikäsittelykoneet ja GUK -taittokoneet.
 

Imatran Seudun Yritystilat Oy logo Imatran Seudun Yritystilat Oy Imatran Seudun Yritystilat Oy on Imatran kaupungin omistama yhtiö, joka vuokraa toimisto- ja liiketilat Imatran seudulla. Vuokrattavat toimitilat löydät yhtiön kotisivuilta. Yritys hoitaa myös liiketilojen isännöintiä.
 

Intertext Osuuskunta / Käännös- ja tulkkauspalvelu logo Intertext Osuuskunta / Käännös- ja tulkkauspalvelu Käännös- ja tulkkauspalvelu Intertext Osuuskunta on Tampereella sijaitseva yritys, joka tekee käännöksiä ja tulkkauksia yrityksille, järjestöille ja julkishallinnolle. Käännöstoimiston palveluita ovat eri alojen käännökset, konferenssitulkkaus ja simultaanitulkkaus. Käännös- ja tulkkauspalvelu Intertext Osuuskunnan työkieliä ovat suomi, englanti, ruotsi, saksa, venäjä ja tanska.
 

Kylmäset Oy Kylmäset Oy tarjoaa kylmälaitteet Tampereella. Toimenkuvaan kuuluu kylmälaitteiden huolto, korjaus ja suunnittelu. Ilmastoinninjäähdytys, laitoskylmälaitteet ja teollisuuden prosessijäähdytyskuuluvat osaamisalueeseen Kylmäset Oy:ssä. Riihimäen Kylmähuolto hoitaa kylmälaitteiden huoltotyöt Riihimäen seudulla.
 

Laskenta-10 Oy logo Laskenta-10 Oy Laskenta-10 Oy on tilitoimisto Forssassa. Toimenkuvaan kuuluu liikekirjanpito, veroasiat, palkanlaskenta ja yrityksen perustaminen. Yhtiömuodon muutos ja laskutusasiat onnistuvat.
 

Mediwest Terveysteknologiakeskus logo Mediwest Terveysteknologiakeskus Mediwest Terveysteknologiakeskus on terveysteknologiaan erikoistunut keskus Seinäjoella. Keskuksen laboratoriot ja tutkimuspalvelut on suunnattu yrityksille. Tiloissa toimivat kokoushuoneet ja auditoriot sekä videoneuvotteluhuoneet.
 

Neontekniikka Oy logo Neontekniikka Oy Neontekniikka Oy on valomainosten asiantuntija Tampereella. Osaamisalueeseen kuuluvat monenlaiset valomainokset ja opasteet, esimerkiksi neonvalotuotteet ja mainostornit. Tarjolla on valomainosten valmistusta ja myyntiä Tampereella. Huolto ja asennus kuuluvat toimenkuvaan.
 

Pesuset Oy logo Pesuset Oy Pesuset Oy myy ja maahantuo pesukoneet ja pesutarvikkeet pesualan ammattilaisille. Yritys myy pesu- ja pesulakoneet, pesulatarvikkeet, kuivausrummut, mankelit, merkkaustarvikkeet, tahranpoistoaineet, pesupussit, harjat ja pakkaustarvikkeet. Myös käytetyt koneet ja varaosat. Siuntiossa toimivan yrityksen kotisivuilla on tilauslomake.
 

Psykovire logo Psykovire Psykovire tuottaa työpsykologiset palvelut Jyväskylän seudulla. Vesa Kinnunen ja Erja Kemilä vastaavat yrityksen toiminnasta. Työyhteisöjen konsultointia ja koulutusta on tarjolla myös esimiestoimintaan.
 

RantaWirkkula RantaWirkkula tarjoaa saunatilat edustussaunassa Kangasalalla, Pirkanmaalla. RantaWirkkulassa on vuokrattava rantasauna. Esiintymispalvelut hoituvat tilaisuuksiin.
 

TK Tili ja Laskenta Oy logo TK Tili ja Laskenta Oy TK Tili ja Laskenta Oy on tilitoimisto, joka hoitaa kirjanpitotyöt Tampereella. Osaamisalueeseen kuuluvat veroilmoitukset, yritysneuvonta ja laskentapalvelut, reskontra ja tilinpäätösasiat ovat hallussa. Yritysanalyysit ja yritysmuodon muutokset onnistuvat TK Tilin toimesta.
 

Universal Publishing Production Music logo Universal Publishing Production Music Universal Publishing Production Music on tuotantomusiikkiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa äänitehosteet ja muut musiikkituotteet. Mainosmusiikki, elokuvamusiikki ja tuotantomusiikki kuuluvat osaamisalueeseen.
 

Asianajotoimisto Harri Korhonen Asianajotoimisto Harri Korhonen on Porissa toimiva asianajaja, joka taitaa lakiasiat, perunkirjoitukset ja perinnönjaot. Myös avioerot ja vahingonkorvausasiat ovat hallussa. Oikeudenkäynnit hoidetaan asiantuntemuksella.
 

Hattula -Seura Hattula -Seuran omistama Hattula-pirtti on lähellä Hämeenlinnaa sijaitseva kokoontumispaikka ja juhlatila. Kotiseutuyhdistyksen omistama juhlatila sijaitsee Hattulassa, Vanajaveden rantamaisemissa. Hattula-pirtti soveltuu erilaisten perhejuhlien ja tapahtumien pitopaikaksi.
 

Jusaplast Oy logo Jusaplast Oy Jusaplast Oy valmistaa puukalusteet mittatilaustyönä. Julkiskalusteet ja erikoishuonekalut kuuluvat tuotevalikoimaan, esimerkiksi myymälöiden kalusteet löytyvät mallistosta. Kalustevalmistajan kotipaikka on Lahti.
 

 Copyright © 1997-2019 Info Center Finland Oy