Webinfo.fi - suomalainen hakukone

 
  


 Etusivu: Terveys hyvinvointi >

  
Apteekit 
Apuvälineet ja turvallisuusvälineet 
Fysioterapia 
Hammaslääkärit 
Hieronta 
Hoitokodit ja palvelukodit 
Hoitotuotteet ja luontaistuotteet 
Kiropraktikot 
Laihduttaminen 
Luontaishoidot ja luontaishoitolat 
Mielenterveyspalvelut 
Muut terveyspalvelut 
Optikot ja silmälasiliikkeet 
Perhekodit ja nuorisokodit 
Plastiikkakirurgia 
Päihdehuolto ja riippuvuushoito 
Terveyskeskukset ja sairaalat 
Terveyskylpylät ja kuntoutus 
Yksityislääkärit ja lääkäriasemat 
Yksityissairaalat 

                 
Favoptic Glasögondirekt.com on verkkokauppa, joka myy silmälasit, linssit ja kehykset netistä. Tuotevalikoimaan kuuluvat kaksiteholinssit ja monitehot, samoin polarisoidut linssit.
 

Hoivakoti Elämänkaari Ay logo Hoivakoti Elämänkaari Ay Hoivakoti Elämänkaari Ay on palvelukoti, jonka toimialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Loppi, Riihimäki ja Hausjärvi. Hoitokoti Elämänkaari tarjoaa asumispalvelut vanhuksille. Vanhusten palvelutalossa ikäihmisten hoito on hyvissä käsissä.
 

Kolibri Terveyspalvelut Oy logo Kolibri Terveyspalvelut Oy Espoon kiropraktikkokeskus Oy on funktionaaliseen lääketieteeseen ja kiropraktiikkaan keskittynyt lääkäriasema, jonka kiropraktikkona toimii Jarkko Kause. Kiropraktiikkaa käytetään mm. selkäkivun, niskavaivojen ja päänsäryn hoitoon. Espoon kiropraktikkokeskus Oy:n palveluita ovat myös mm. hivenainetutkimukset, ravintoneuvonta ja hieronta.
 

Pensionärshemmet Hagaro Pensionärshemmet Hagaro on Hagassa sijaitseva palvelutalo, jonka alaa on ruotsinkielinen palveluasuminen. Palveluasunnot sopivat esimerkiksi vanhuksille, joiden palveluasuminen Hagassa on suosittua.
 

Hammaslääkäriasema Biohammas logo Hammaslääkäriasema Biohammas Kokonaisvaltaisen hammashoidon hammaslääkäriasema, joka pyrkii käyttämään mahdollisimman biologisia hammashoitomateriaaleja sekä on erikoistunut mahdollisten hammashoitomateriaalien haittavaikutuksien tutkimiseen ja hoitoon.
 

Kisälli - Harjulanmäki  logo Kisälli - Harjulanmäki Kisälli - Harjulanmäki on työpaja, jonka toimintaan kuuluvat narratiivisuus ja kädentaitojen opettaminen kehitysvammaisille, Toimialueeseen kuuluvat Vihti, Espoo, Lohja ja Karkkila.
 

Siilin Hammaslääkäripalvelu Oy logo Siilin Hammaslääkäripalvelu Oy Siilin Hammaslääkäripalvelu Oy:n korkeatasoinen hoito ja ensiluokkainen palvelu ovat olleet yrityksen toimintaperiaatteita jo vuodesta 1982. Hoitoon pääset halutessasi iltaisin ja myös lauantaisin ajanvarauksella. Tervetuloa!
 

Solmujensilta logo Solmujensilta Keskusteluapua vaikeissa elämäntilanteissa(kriiseissä), pari- ja perhesuhteiden ongelmissa, vanhemmuudessa, seksuaalisuudessa sekä mielenterveyden häiriöissä. Perheterapiaa, pariterapiaa, yksilöpsykoterapiaa, kriisihoitoa, vanhempainohjausta, seksuaalineuvontaa ja seksuaaliterapiaa toimialueena pääkaupunkiseutu. KELA pätevyys perhe- ja, pariterapiassa, vanhempainohjauksessa ja yksilöpsykoterapiass
 

Lastensuojelu Eemeli Oy logo Lastensuojelu Eemeli Oy Lastensuojelulaitos Eemeli Osk. tarjoaa sijaishuoltoa Harjavallassa. Lastenkoti Eemelissä toimii vastaanottokoti.
 

 Copyright © 1997-2019 Info Center Finland Oy