Webinfo.fi - suomalainen hakukone

 
  


 Etusivu: Teollisuus >

  
Alkutuotanto 
Elektroniikkateollisuuden alihankinta 
Elektroniikkateollisuus 
Elintarviketeollisuus 
Energiateollisuus 
Graafinen teollisuus 
Kemianteollisuus 
Kumiteollisuus ja muoviteollisuus 
Lääketeollisuus 
Maahantuonti ja tukkukauppa 
Metalliteollisuuden alihankinta 
Metalliteollisuus 
Metsäteollisuus 
Muu teollisuus 
Ohjelmistoteollisuus 
Rakennustuoteteollisuus 
Teollisuuden palvelut 
TEVANAKE-teollisuus 

               
Conductix-Wampfler Wampfler toimittaa kaapelivaunut, virtakiskot ja kaapelirummut, samoin liukurengaspaketit sekä kumipuskurit. Myös pyörökaapelit, letkurummut ha kulmakiskovaunut kuuluvat osaamisalueeseen.
 

Caldomix Oy logo Caldomix Oy Caldomix Oy toimittaa hätäsuihkut, turvasuihkut ja ilmankostutusjärjestelmät sekä ilmankostutuksen vedenkäsittelylaitteet. Myös hätäsuihkujen keskussekoittimet sekä automaattiset ilmakellot kuuluvat tuotevalikoimaan.
 

ELME Studio logo ELME Studio ELME Studio on elektroniikan ja mekaniikan tuotantostudio Nivalassa. Osaamisalueeseen kuuluu liiketoiminnan ja yritystoiminnan kehittäminen, erityisesti tutkimus ja koulutus. Laboratoriopalvelut kuuluvat toimenkuvaan. Nivala, Raahe ja Tornio muodostavat toimialueen.
 

Goodtech Mr Ab Ltd Goodtech Mr Ab Ltd on vedenpuhdistuslaitos Maarianhaminassa. Laitoksen erikoisalaa on vedenpuhdistaminen, tarkemmin jätevesikäsittely ja suodattimet. Jätevesilaitos taitaa lietekäsittelyt ja muun veden puhdistamisen.
 

Metertronic Oy Metertronic Oy maahantuo mm. Barksdale painekytkimet, pintakytkimet ja virtauskytkimet. Metertronic Oy:n toiminta perustuu pitkään kokemukseen suomalaisesta teollisuudesta sekä luottamuksellisiin päämiessuhteisiin. Yrityksen tärkein päämies on BARKSDALE Control Products GmbH. BARKSDALE-tuotemerkki tunnetaan ympäri maailman.
 

Rummakko Oy logo Rummakko Oy Rummakko Oy valmistaa kursot ja terät paperiteollisuudelle ja puunjalostusteollisuudelle. Tuotevalikoimaan kuuluvat pyörösahanterät, porat, jyrsimet ja paperileikkurit. Toimenkuvaan kuuluvat myös terien huoltopalvelut.
 

Sulmu Oy logo Sulmu Oy Sulmu Oy on Porvoossa toimiva yritys, jonka erikoisalaa on lujitemuovituotanto. Yritys valmistaa lujitemuovista muovisäiliöt, muoviputket, muoviritilät, savupiiput, kaasunpesurit, savukanavat ja huuvat. Sulmu Oy:llä on myös avaimet käteen -asennuspalvelu.
 

Tekno-Tikka Oy logo Tekno-Tikka Oy Tekno-Tikka Oy on Tampereella toimiva yritys, joka toimittaa automaatiojärjestelmiä, sähkökomponentteja ja sähkötuotteita teollisuusalan yrityksille. Yrityksen tuotteita ovat mm. sähköjärjestelmät, mittalaitteet, kytkimet, logistiikkajärjestelmät sekä hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteet. Tekno Tikka Oy:llä on myös hankintapalvelu, ja yritys järjestää alan koulutusta.
 

 Copyright © 1997-2019 Info Center Finland Oy