Webinfo.fi - suomalainen hakukone

 
  


 Etusivu: Rakentaminen remontointi >

  
Arkkitehtitoimistot 
Lasiliikkeet 
LVI-tarvikkeet 
LVI-työt 
Maalaus 
Maansiirto ja maanrakennus 
Muuraustyöt 
Muut rakentamispalvelut 
Puusepäntyöt 
Puutavara 
Rakennuskoneet 
Rakennusliikkeet 
Rakennustarvikkeet 
Rakennustyökalut 
Rakennuttajapalvelut 
Remontoiminen 
Suunnittelutoimistot 
Sähkötarvikkeet ja sähkötyöt 
Talopaketit 

                                   
Akaan Muuraus ja Laatoitus Oy Akaan Muuraus ja Laatoitus Oy:llä on oma kapasiteetti muuraukseen, laatoitukseen, puutöihin, maalauksiin, tasoite - ja rappaustöihin. Palveluihin kuuluvat myös talopaketit, putkisaneeraukset, rakennusurakointi ja remontit. Akaassa sijaitseva yritys on perinteinen rakennusfirma, jolla on omaan alaansa erikoistuneet ammattimiehet.
 

Sähkö-Suvilahti Oy Sähkö-Suvilahti Oy on sähköasennusliike toimipaikkana Hämeenlinna. Palveluihin kuuluva sähkötyöt, sähköurakointi, sähkösuunnittelu ja muut sähköasennukset toimialueena Janakkala, Hattula ja muu Kanta-Häme. Sähkö-Suvilahti Oy tekee sähköasennuksia uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin asiakkaina yksityisasiakkaat, yritykset ja yhteisöt.
 

Homekoirat Sagulin Ky logo Homekoirat Sagulin Ky Homekoirat Sagulin Ky tarjoaa homekoiria etsimään terveydelle vaarallisia homeita kiinteistöistä. Homekoirat paikantavat homeongelmat nopeasti ja tehokkaasti, ja niiden käytöllä vältytään turhalta rakenteiden purkamiselta. Yrityksen kotipaikka on Rautjärvi ja se tekee home-etsinnät Itä-Suomessa, pääkaupunkiseudulla ja ajoittain myös koko Suomessa.
 

Instaro Oy logo Instaro Oy Instaro Oy on Oululainen rakennusalan konsulttiyritys, jonka erikoisalaa on rakennusten kuntotutkimus ja arvio. Instaro tekee kiinteistöjen kuntoarviot ja rakennetutkimukset, mukaan lukien energialaskelmat ja kosteustutkimus. Hometutkimus ja sisäilmatutkimus paljastavat ongelmia, joiden ratkaisuun yritys tarjoaa kuivaussuunnittelua ja muuta korjaussuunnittelua. Myös pihasuunnittelu ja työmaavalvon
 

MP-Kierreporras ja Rakenne Oy MP-Kierreporras ja Rakenne Oy tuottaa portaita Hattulassa, Kanta-Hämeessä. Tuotevalikoimaan kuuluvat kierreportaat, puuaskelmat ja sisäportaat, samoin mittatilausportaat ja ulkoraput. Myös hoitotasoritilät, lasikaiteet ja teräsaskelmat kuuluvat tuotanto-ohjelmaan.
 

P.S.M.Palvelu Oy P.S.M.Palvelu Oy tarjoaa betonilattiat toimialueenaan Etelä-Suomi. Yritys on perehtynyt myös betonilattioiden pinnoituksiin ja saneerauksiin. P.S.M.Palvelu Oy valikoimaan kuuluvat epoksilattiat, akryylibetoni, elastomeeri sekä muut betonilattiapinnoitteet.
 

Trifitek Finland Oy Trifitek Finland Oy on yleismittareiden ja ir-lämpömittareiden nettikauppa. Yritys maahantuo ammattilaisten mittalaitteet ja työkalut, mm. pihtimittarit, asennustesterit, endoskoopit ja desibelimittarit. Nettikaupan valikoimaan kuuluvat myös eristysvastusmittarit, kaapelileikkurit sekä sähkötarvikkeet ja käsityökalut.
 

Arkkitehti Antti Luopa Arkkitehti Antti Luopa on arkkitehtisuunnittelun ammattilainen, jonka toimipaikka on Helsinki. Arkkitehtitoimisto Antti Luopa taitaa urakkatarjousmenettelyn ja projektinjohtotehtävät. Tuttuja toimialoja ovat sekä vapaa-ajan asunnot että pientalot.
 

Kovjoki Element Oy logo Kovjoki Element Oy Kovjoki Element Oy tarjoaa Eko-maakellarit moneen tarpeeseen. Perunakellarit ja viileäkellarit kuuluvat tuotanto-ohjelmaan, samoin viinikellarit ja muut varastointipaikat. Myös sisäkellarit ja jätevesisäiliöt ovat tuttuja.
 

NIBE Energy Systems Oy NIBE-Haato toimittaa lämmitysjärjestelmät tuotevalikoimassaan lämpöpumput, varaajat ja maalämpöjärjestelmät. Myös lämminvesivaraajat, poistoilmalämpöpumput ja maalämpöpumput kuuluvat tarjontaan. Tuotteiden avulla onnistuu energian säästö.
 

Oy Korate Ab Korate Oy Ab on Karjaalla toimiva yritys, jonka erikoisalaa ovat tiivisteet, erityisesti putkien läpimenotiivisteet ja keskitysrenkaat. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös putkien laippatiivisteet, palosuojatuotteet ja Link-Seal putkitulpat. Tiivisteitä ja putkitarvikkeita toimitetaan koko Suomeen.
 

Sähköpalvelu Häkkinen Oy Sähköpalvelu Häkkinen Oy GSM 040-5144327 hoitaa sähköasennukset keskuspaikkanaan Inkoo ja toiminta-alueenaan Länsi-Uusimaa. Sähkötyöt ja asennukset kuten antenniasennus onnistuvat kätevästi myös Kirkkonummella, Karjaalla ja Lohjalla. Sähköasentaja taitaa myös sähkösuunnittelun.
 

TKR-Coatings Oy Ltd TKR-Coatings Oy Ltd hoitaa lattioiden ja parvekkeiden pinnoitukset. Myös portaat ja vesieristys sekä allasrakentaminen kuuluvat osaamisalueeseen. Yrityksen suosimia tuoteratkaisuja ovat tkr-pinnoite ja muovipinnoite. Sijaintipaikka on Pernaja.
 

Insinööritoimisto Techniplan Oy  logo Insinööritoimisto Techniplan Oy Insinööritoimisto Techniplan Oy harjoittaa sähkösuunnittelua keskuspaikkanaan Kirkkonummi. Määräaikaistarkastukset ja valaistussuunnittelu kuuluvat suunnittelutoimiston toimialaan. Vihti ja Espoo kuuluvat Techniplanin toimialueeseen, samoin muu pääkaupunkiseutu.
 

Maalaamo Vernissa Ky logo Maalaamo Vernissa Ky Maalaamo Vernissa Ky hoitaa sisämaalaukset ja julkisivumaalaukset Kuopiossa. Laatoitustyöt ja huoneistoremontit kuuluvat toimenkuvaan, samoin kirkkojen restaurointi Savossa.
 

Oy Sturell Ab logo Oy Sturell Ab Oy Sturell Ab tarjoaa nostopalvelut keskuspaikkanaan Etelä-Suomi. Nostopalveluiden lisäksi osaamisalueeseen kuuluvat nostosuunnittelu ja kuljetuspalvelut. Hallitilaa ja kuljetuskalustoa vuokrataan Tammisaaren seudulla.
 

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy logo Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy harjoittaa sähkösuunnittelua keskuspaikkanaan Karkkila. Toimenkuvaan kuuluvat sähkötekninen suunnittelu, valvonta ja konsultointi. Osaamisalueeseen kuuluvat erilaiset sähköjärjestelmät kuten telejärjestelmät. Asennusvalvonta ja telesuunnittelu ovat hallussa.
 

Muurari Aulis Koponen logo Muurari Aulis Koponen Muurari Aulis Koponen on takka-alan asiantuntija, jonka toimialue on pääkaupunkiseutu. Toimenkuvaan kuuluu takkamuuraus, kohteina varaavat takat ja tulisijat sekä leivin uunit. Takkamuurari taitaa paitsi takat ja takkaleivinuunit, myös grillit.
 

 Copyright © 1997-2018 Info Center Finland Oy