Webinfo.fi - suomalainen hakukone

 
  


 Etusivu: Rakentaminen remontointi >

  
Arkkitehtitoimistot 
Lasiliikkeet 
LVI-tarvikkeet 
LVI-työt 
Maalaus 
Maansiirto ja maanrakennus 
Muuraustyöt 
Muut rakentamispalvelut 
Puusepäntyöt 
Puutavara 
Rakennuskoneet 
Rakennusliikkeet 
Rakennustarvikkeet 
Rakennustyökalut 
Rakennuttajapalvelut 
Remontoiminen 
Suunnittelutoimistot 
Sähkötarvikkeet ja sähkötyöt 
Talopaketit 

                   
Akaan Muuraus ja Laatoitus Oy Akaan Muuraus ja Laatoitus Oy:llä on oma kapasiteetti muuraukseen, laatoitukseen, puutöihin, maalauksiin, tasoite - ja rappaustöihin. Palveluihin kuuluvat myös talopaketit, putkisaneeraukset, rakennusurakointi ja remontit. Akaassa sijaitseva yritys on perinteinen rakennusfirma, jolla on omaan alaansa erikoistuneet ammattimiehet.
 

Homekoirat Sagulin Ky logo Homekoirat Sagulin Ky Homekoirat Sagulin Ky tarjoaa homekoiria etsimään terveydelle vaarallisia homeita kiinteistöistä. Homekoirat paikantavat homeongelmat nopeasti ja tehokkaasti, ja niiden käytöllä vältytään turhalta rakenteiden purkamiselta. Yrityksen kotipaikka on Rautjärvi ja se tekee home-etsinnät Itä-Suomessa, pääkaupunkiseudulla ja ajoittain myös koko Suomessa.
 

MP-Kierreporras ja Rakenne Oy MP-Kierreporras ja Rakenne Oy tuottaa portaita Hattulassa, Kanta-Hämeessä. Tuotevalikoimaan kuuluvat kierreportaat, puuaskelmat ja sisäportaat, samoin mittatilausportaat ja ulkoraput. Myös hoitotasoritilät, lasikaiteet ja teräsaskelmat kuuluvat tuotanto-ohjelmaan.
 

P.S.M.Palvelu Oy P.S.M.Palvelu Oy tarjoaa betonilattiat toimialueenaan Etelä-Suomi. Yritys on perehtynyt myös betonilattioiden pinnoituksiin ja saneerauksiin. P.S.M.Palvelu Oy valikoimaan kuuluvat epoksilattiat, akryylibetoni, elastomeeri sekä muut betonilattiapinnoitteet.
 

NIBE Energy Systems Oy NIBE-Haato toimittaa lämmitysjärjestelmät tuotevalikoimassaan lämpöpumput, varaajat ja maalämpöjärjestelmät. Myös lämminvesivaraajat, poistoilmalämpöpumput ja maalämpöpumput kuuluvat tarjontaan. Tuotteiden avulla onnistuu energian säästö.
 

Oy Korate Ab Korate Oy Ab on Karjaalla toimiva yritys, jonka erikoisalaa ovat tiivisteet, erityisesti putkien läpimenotiivisteet ja keskitysrenkaat. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös putkien laippatiivisteet, palosuojatuotteet ja Link-Seal putkitulpat. Tiivisteitä ja putkitarvikkeita toimitetaan koko Suomeen.
 

Sähköpalvelu Häkkinen Oy Sähköpalvelu Häkkinen Oy GSM 040-5144327 hoitaa sähköasennukset keskuspaikkanaan Inkoo ja toiminta-alueenaan Länsi-Uusimaa. Sähkötyöt ja asennukset kuten antenniasennus onnistuvat kätevästi myös Kirkkonummella, Karjaalla ja Lohjalla. Sähköasentaja taitaa myös sähkösuunnittelun.
 

TKR-Coatings Oy Ltd TKR-Coatings Oy Ltd hoitaa lattioiden ja parvekkeiden pinnoitukset. Myös portaat ja vesieristys sekä allasrakentaminen kuuluvat osaamisalueeseen. Yrityksen suosimia tuoteratkaisuja ovat tkr-pinnoite ja muovipinnoite. Sijaintipaikka on Pernaja.
 

Maalaamo Vernissa Ky logo Maalaamo Vernissa Ky Maalaamo Vernissa Ky hoitaa sisämaalaukset ja julkisivumaalaukset Kuopiossa. Laatoitustyöt ja huoneistoremontit kuuluvat toimenkuvaan, samoin kirkkojen restaurointi Savossa.
 

Oy Sturell Ab logo Oy Sturell Ab Oy Sturell Ab tarjoaa nostopalvelut keskuspaikkanaan Etelä-Suomi. Nostopalveluiden lisäksi osaamisalueeseen kuuluvat nostosuunnittelu ja kuljetuspalvelut. Hallitilaa ja kuljetuskalustoa vuokrataan Tammisaaren seudulla.
 

 Copyright © 1997-2019 Info Center Finland Oy