Webinfo.fi - suomalainen hakukone

 
  


 Etusivu: Matkailu majoitus >

  
Autovuokraamot 
Elämysmatkat 
Hiihtokeskukset 
Hotellit 
Huvipuistot ja eläintarhat 
Kylpylät 
Leirintäalueet ja retkeilymajat 
Lomakylät ja leirikeskukset 
Lomaosakkeet 
Maatilamatkailu 
Matkailuinfot 
Matkatoimistot 
Motellit ja muu majoitus 
Muut matkailupalvelut 
Mökit Etelä-Suomi 
Mökit Lappi 
Risteilyt 

               
Motel Marine logo Motel Marine Motel Marine on motelli Tammisaaressa keskustan alueella, joka tarjoaa majoituspalvelut 1 ja 2 hengen huoneissa. 45 huonetta, joista osa on savuttomia. Kaikissa huoneissa TV, puhelin ja oma kylpyhuone, lisäksi ravintola ja maksuton pysäköinti. Avoinna ympäri vuoden. Motel & Restaurang i Ekenäs, öppet året runt. Motel and restaurant in Tammisaari / Ekenäs, Finland, open around the year. * Kaik
 

Solhem Solhem on Bed&Breakfast majoitusta tarjoava yritys. Aamiaismajoituksen lisäksi palveluihin kuuluu myös retkeilymaja sekä kanoottivuokrausta. Yritys tarjoaa majoitusta vanhassa kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Helsingin pitäjän kirkonkylässä Vantaalla.
 

IHA-Lines Oy logo IHA-Lines Oy IHA-Lines Oy on Helsingissä toimiva yritys, joka järjestää risteilyjä Helsingin ja Porvoon saaristossa. Yrityksen palveluita ovat saaristoristeilyt, illallisristeilyt ja lounasristeilyt. IHA-Lines Oy toteuttaa myös tilausristeilyjä yrityksille ja yksityisille.
 

Tahkonbalju logo Tahkonbalju Tahkonbalju on mökki- ja huvilavuokrausta tarjoava yritys tahkolla. Tahkon vuokramökit sijaitsevat laskettelukeskuksen lähiympäristössä. Luxus-huvilat tarjoavat vuodepaikat jopa 17 hengelle. Mökin vuokrausta ja ruokapalveluja järjestyy myös yrityksille.
 

Kannelpirtit logo Kannelpirtit Kannelpirtit on Itä-Suomessa toimiva matkailuyritys. Kannelpirttien viihtyisät mökit sijaitsevat Liperissä Ruokalahden kylässä. Kannelpirtit on toiminut matkailualalla vuodesta 2008 ja tarjoavat asiakkaille aktiivisen mökkiloman tai elämyksellisen kokouksen luonnonkauniissa, hiljaisessa maaseudun rauhassa.
 

Kantorannan lomatuvat Kantorannan lomatuvat on maatilamatkailuyritys, joka tarjoaa majoituspalveluita Kauhajoella. Mökkivuokraus Kantoranta löytyy maalaismaisemista, vain neljän kilometrin päässä on Kauhajoki. Vuokramökit sopivat perhelomailuun.
 

Pyhä-Luosto Matkailu Oy logo Pyhä-Luosto Matkailu Oy Pyhä-Luosto Matkailu Oy on Luoston alueen suurin mökkimajoitusta tarjoava yritys (yli 120 tasokasta loma-asuntoa välityksessä).Voit varata oman majoituskohteesi ON-LINE varaamosta 24h/vrk. Lomamökit hyvien laskettelu ja retkeilymahdollisuuksien läheltä. Kauttamme myös ohjelmapalvelut alueella.
 

Pursihuvilat logo Pursihuvilat Pursihuvilat tarjoaa mökkivuokrausta Länsi-Suomessa, kohdealueena Turun saaristossa sijaitseva Velkua. Vuokrattavat huvilat luovat hyvät puitteet saaristolomalle.
 

 

Visit the travel destinations of the world by continent: Africa, Asia, Europe, Middle East, North America, Oceania, South AmericaCopyright © 1997-2019 Info Center Finland Oy