Webinfo.fi - suomalainen hakukone

 
  


 Etusivu: Matkailu majoitus >

  
Autovuokraamot 
Elämysmatkat 
Hiihtokeskukset 
Hotellit 
Huvipuistot ja eläintarhat 
Kylpylät 
Leirintäalueet ja retkeilymajat 
Lomakylät ja leirikeskukset 
Lomaosakkeet 
Maatilamatkailu 
Matkailuinfot 
Matkatoimistot 
Motellit ja muu majoitus 
Muut matkailupalvelut 
Mökit Etelä-Suomi 
Mökit Lappi 
Risteilyt 

                           
Motel Marine logo Motel Marine Motel Marine on motelli Tammisaaressa keskustan alueella, joka tarjoaa majoituspalvelut 1 ja 2 hengen huoneissa. 45 huonetta, joista osa on savuttomia. Kaikissa huoneissa TV, puhelin ja oma kylpyhuone, lisäksi ravintola ja maksuton pysäköinti. Avoinna ympäri vuoden. Motel & Restaurang i Ekenäs, öppet året runt. Motel and restaurant in Tammisaari / Ekenäs, Finland, open around the year. * Kaik
 

Solhem Solhem on Bed&Breakfast majoitusta tarjoava yritys. Aamiaismajoituksen lisäksi palveluihin kuuluu myös retkeilymaja sekä kanoottivuokrausta. Yritys tarjoaa majoitusta vanhassa kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Helsingin pitäjän kirkonkylässä Vantaalla.
 

Aurinkoranta logo Aurinkoranta Aurinkoranta on Asikkalan Vääksyssä toimiva yritys, jonka erikoisalaa ovat lomamökit ja mökkivuokraus. Yrityksen rantamökit ja huvilat sijaitsevat Päijät-Hämeessä, Vesijärven ja Päijänteen rantamaisemissa. Moni yrityksen vuokramökki on tasokas, tunnelmallinen ja talviasuttava.
 

IHA-Lines Oy logo IHA-Lines Oy IHA-Lines Oy on Helsingissä toimiva yritys, joka järjestää risteilyjä Helsingin ja Porvoon saaristossa. Yrityksen palveluita ovat saaristoristeilyt, illallisristeilyt ja lounasristeilyt. IHA-Lines Oy toteuttaa myös tilausristeilyjä yrityksille ja yksityisille.
 

Lapin Ekspertit Oy Lapin Ekspertit Oy järjestää kalastusmatkat ja metsästysmatkat Sodankylän ympäristössä. Toimenkuvaan kuuluvat ryhmämatkat, kotiseutumatkat ja elämysmatkat, joiden ohjelmaan kuuluu esimerkiksi perhokalastusta. Venäjän ja Norjan matkat kuuluvat osaamisalueeseen. Matkanjärjestäjä taitaa myös Kuolan, Baltian ja Karjan reissut.
 

Lapin luontoretket Lapland's Nature Experiences on kajakkien ja kanoottien vuokraamo, jonka kohdealueisiin kuuluvat Ivalojoki, Inarijärvi ja Saariselkä. Yrityksen kautta järjestyy melontaretki ja melontaopas Lapin kullanhuuhdontaseuduille. Eräopaspalvelut ovat saatavilla myös hiihtoretkiä ja vaellusretkiä varten.
 

Oy SRG Finland Ab / Supersaver logo Oy SRG Finland Ab / Supersaver Matkatoimisto Supersaver tarjoaa halvat lentoliput ja matkat useisiin eri kohteisiin. Supersaverin halpamatkat käyttävät esimerkiksi Finnairin, SASin ja Blue1 lentoja. Paitsi halpalennot, Supersaver tarjoaa myös majoitusta, eli halvat hotellit ympäri maailman.
 

Tahkonbalju logo Tahkonbalju Tahkonbalju on mökki- ja huvilavuokrausta tarjoava yritys tahkolla. Tahkon vuokramökit sijaitsevat laskettelukeskuksen lähiympäristössä. Luxus-huvilat tarjoavat vuodepaikat jopa 17 hengelle. Mökin vuokrausta ja ruokapalveluja järjestyy myös yrityksille.
 

Kannelpirtit logo Kannelpirtit Kannelpirtit on Itä-Suomessa toimiva matkailuyritys. Kannelpirttien viihtyisät mökit sijaitsevat Liperissä Ruokalahden kylässä. Kannelpirtit on toiminut matkailualalla vuodesta 2008 ja tarjoavat asiakkaille aktiivisen mökkiloman tai elämyksellisen kokouksen luonnonkauniissa, hiljaisessa maaseudun rauhassa.
 

Kantorannan lomatuvat Kantorannan lomatuvat on maatilamatkailuyritys, joka tarjoaa majoituspalveluita Kauhajoella. Mökkivuokraus Kantoranta löytyy maalaismaisemista, vain neljän kilometrin päässä on Kauhajoki. Vuokramökit sopivat perhelomailuun.
 

Pohjan tilan hirsituvat Pohjan Hirsituvat harjoittaa mökkivuokrausta Pohjois-Karjalan alueella, Kontiolahdella. Vuokramökit / lomamökit Kontiolahdella sijaitsevat puhdasvetisen Höytiäisen rannalla ja sopivat erinomaisesti majoituspaikaksi hiihto- ja laskettelulomalle. Myös moottorikelkkailu, kalastus, metsästys, sienestys ja golf onnistuvat lähialueella. Vuokramökit ovat hyvin varusteltuja hirsimökkejä.
 

Pyhä-Luosto Matkailu Oy logo Pyhä-Luosto Matkailu Oy Pyhä-Luosto Matkailu Oy on Luoston alueen suurin mökkimajoitusta tarjoava yritys (yli 120 tasokasta loma-asuntoa välityksessä).Voit varata oman majoituskohteesi ON-LINE varaamosta 24h/vrk. Lomamökit hyvien laskettelu ja retkeilymahdollisuuksien läheltä. Kauttamme myös ohjelmapalvelut alueella.
 

Pursihuvilat logo Pursihuvilat Pursihuvilat tarjoaa mökkivuokrausta Länsi-Suomessa, kohdealueena Turun saaristossa sijaitseva Velkua. Vuokrattavat huvilat luovat hyvät puitteet saaristolomalle.
 

HappyTellus.com / Info Center International Ltd logo HappyTellus.com / Info Center International Ltd Are you looking for a perfect holiday destination? HappyTellus.com is a global travel destination search finder that suggests suitable holiday destinations according to your personal interests. The search engine is easy to use and the database includes over 700 travel destinations around the world. HappyTellus.com is developed by the Finnish company Info Center International Ltd.
 

 

Visit the travel destinations of the world by continent: Africa, Asia, Europe, Middle East, North America, Oceania, South AmericaCopyright © 1997-2016 Info Center Finland Oy