Webinfo.fi - suomalainen hakukone

 
  


 Etusivu: Maa metsä puutarha >

  
Maatalouskoneet ja metsätalouskoneet 
Maatalouspalvelut ja metsätalouspalvelut 
Maataloustarvikkeet ja metsätaloustarvikkeet 
Maataloustuotteet ja luonnontuotteet 
Metsänhoitoyhdistykset 
Muut maa, metsä ja puutarha 
Puutarhakalusteet ja puutarhakoristeet 
Puutarhat ja taimimyymälät 
Puutarhatyöt ja pihatyöt 
Puutarhatyövälineet ja puutarhakoneet 

             
Aholan lammastila Aholan lammastila tuottaa lampaanlihaa ja harjoittaa karitsoiden myyntiä Länsi-Suomessa. Lisäksi tila myy villalangat ja lampaan taljat sekä säilykelihan. Lampaiden kasvatustilan oma alkuperäis-rotu on Kainuunharmas. Tuotteisiin kuuluvat myös kasvivärjätyt villalangat.
 

Marja-Suomen Taimituotanto Oy Marja-Suomen Taimituotanto Oy kasvattaa taimina mansikkaa ja vadelmaa, tarjoten ammattikäyttöön myös välineet marjatuotantoon. Tuotevalikoima käsittää mansikkalajikkeet ja vadelman sekä karhunvatukan taimet, myös marjapakkaukset ja AntiWet-laatikot kuuluvat tuotelistoille. Kotipaikka on Suonenjoki.
 

Puutarhapalvelu Leena Veikkola Ky Puutarhapalvelu Leena Veikkola Ky on pihasuunnittelun asiantuntija, jonka toimialueeseen kuuluvat Etelä-Suomi ja Häme. Pihojen talvikunnostus, puutarhasuunnittelu ja vihertyöt kuuluvat osaamisalueeseen. Nurmikon perustaminen ja istutustyöt onnistuvat. Kunnostuskohteita ovat omakotitalojen ja rivitalojen pihat.
 

Keuruun Saha ja Erä Oy logo Keuruun Saha ja Erä Oy Keuruun Saha ja Erä Oy tarjoaa pienkoneet ja laituritarvikkeet kuten säädettävät laiturin jalat., joilla onnistuu laiturin korkeuden säätö. Tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi moottorikelkat, moottorisahat ja polkupyörät. Sijaintipaikka on Keuruu.
 

Rukan Pilkepiha logo Rukan Pilkepiha Rukan Pilkepiha myy takkapuut ja muut polttopuut toimialueenaan Rukan ja Kuusamon ympäristö. Tuotevalikoimaan kuuluvat koivuklapit, saunapuut ja uunipuut. Tuotteet myydään verkkopusseissa, myös pienpakkaukset kuuluvat tarjontaan.
 

Koneurakointia Koneurakointia
 

Pihapirkot ky logo Pihapirkot ky Pihapirkot on puutarhasuunnittelua sekä yksityispihojen kokonaisvaltaista rakentamispalvelua tarjoava yritys. Pihapirkkojen ammattitaitoon kuuluvat mm. maansiirto, kivi-ja puutyö, nurmet, istutukset.
 

 Copyright © 1997-2019 Info Center Finland Oy