Webinfo.fi - suomalainen hakukone

 
  


 Etusivu: Koulutus opiskelu >

  
Aikuiskoulutus 
Ammattikorkeakoulut 
Ammattioppilaitokset 
Etäopiskelu 
Kansalaisopistot ja työväenopistot 
Kansanopistot 
Kielikoulutus ja oppilasvaihto 
Konsultointiyritykset 
Koulutusyritykset 
Lukiot 
Musiikkiopistot 
Muut koulut ja opistot 
Muut koulutuspalvelut 
Oppisopimuskoulutus 
Peruskoulut 
Täydennyskoulutus 
Urheiluopistot 
Valmennuskurssit 
Yliopistot, korkeakoulut ja avoin yliopisto 

                   
Selltracon Oy logo Selltracon Oy Selltracon Oy on Espoossa sijaitseva projektihallinta ja projektien aikataulutus ja koulutus alan yritys. Yritys myy ja kouluttaa projektien ja investointien hallintaan parhaiten soveltuvia tuotteita. Selltracon Oy tarjoaa projektihallinnan tuotteet, koulutuksen ja konsultoinnin mm. Planet, Voyant, Planet+, ProEst2000, CMPro5 sekä ProcuMent ja ProConcept.
 

SKCCC Johdon ja Henkilöstön valmentaja SKCCC Johdon ja henkilöstön valmentaja - Inhimillisten voimavarojen valmentaja www.skccc.fi , www.johtamisvalmennus.fi
 

Verutum Oy logo Verutum Oy Verutum Oy tarjoaa koulutusratkaisut yrityksille. Espoossa toimiva yritys tekee esimiesvalmennusta, strategiakoulutusta sekä johtamistaidon koulutusta.
 

DD Communications Oy logo DD Communications Oy DD Communications Oy tarjoaa kielikoulutusta Helsingissä. Yritys tuottaa kielikurssit ja intensiivikoulutusjaksot sekä kielitestit. Toimenkuvaan kuuluvat aikuiskoulutus ja monimuotokoulutus. Myös yrityskoulutus onnistuu.
 

Edupoli  logo Edupoli Edupoli tarjoaa ammatillista aikuiskoulutusta yli 20 alalla Porvoossa, Helsingissä, Vantaalla ja Keravalla. Palveluihin kuuluvat myös oppisopimus-, henkilöstö- ja muu yrityskoulutus. Lisäksi Edupolissa voi suorittaa yli 80 ammatillista tutkintoa.
 

Kuula opisto Kuula opisto on Vaasassa sijaitseva oppilaitos, joka tarjoaa musiikin ja tanssin opetusta. Musiikkiopiston opetusohjelmaan kuuluvat pop, jazz ja klassinen musiikki. Tanssiopisto tarjoaa lastentanssin, baletin ja nykytanssin opetusta.
 

Kymenlaakson Opisto logo Kymenlaakson Opisto Kymenlaakson Opisto on visuaaliseen viestintään erikoistunut kansanopisto keskuspaikkanaan Inkeroinen, joka on osa Suur-Kouvolaa. Meillä voit opiskella graafista suunnittelua, valokuvausta, sarjakuvaa ja kuvittamista sekä kuvataiteita. Järjestämme lisäksi maahanmuuttajille Suomen kielen opetusta. Opintolinjamme antavat hyvät valmiudet visuaalisen alan jatko-opinnoille.
 

Tampereen Balettiopisto Birgitta Kiviniemi-Cheremeteff logo Tampereen Balettiopisto Birgitta Kiviniemi-Cheremeteff Tampereen Balettiopisto Birgitta Kiviniemi-Cheremeteff on taidetanssin opetusta antava tanssikoulu. Balettiopiston tanssivalikoimaan kuuluvat mm. klassinen baletti, nykytanssi, jazz, steppi, hip hop, funk ja lastentanssi. Tampereen Balettiopisto Birgitta Kiviniemi-Cheremeteffin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Kangasalalla ja Parkanossa.
 

Tmi Anette Hast Tmi Anette Hast tarjoaa työnohjausta kotipaikkanaan Vaasa, Pohjanmaa. Toimenkuvaan kuuluu työyhteisökoulutus ja tukioppilaskoulutus. Lisäksi liike järjestää tyky-päivät, joilla aikaansaadaan parempi työviihtyvyys.
 

Raahen Porvari- ja Kauppakoulu logo Raahen Porvari- ja Kauppakoulu Raahen Porvari- ja Kauppakoulu tarjoaa nuorten koulutusta sekä aikuiskoulutusta Raahessa. Tarjolla olevia tutkintoja ovat merkonomi ja datanomi.
 

 Copyright © 1997-2016 Info Center Finland Oy